duminică, 3 mai 2009

Altfel:)


Nu era o zi obisnuita pentru ea,zilele nu mai erau ca diminetile de vara in care dorea sa ramana acolo o vesnicie,in patul ei..
In acea zi simtea cum o caldura nemaintalnita o invaluia,acum credea ca visele ei in mare parte erau implinite,ii era bine..si totusi parca ceva lipsea:).
Mereu isi lasa ochii deschisi cand visa,asa putea sa simta ca e prezenta si realitatea,ca iluziile ei imbinate cu realitatea de atunci vor prinde viata.Stia ca nu va ramane mereu o fata cu vise,era constienta ca va avea parte si de o iubire la care spera si de care avea nevoie,mereu se consola spunandu'si : ,,N-am nevoie acum de asa ceva,acum mi-e bine langa prietenele mele."
Doar ca acum se-ntreba ce ascundeau vorbele pe care le rostise atata vreme.
Ii parea rau intr-un fel pentru ca simtea cum s-a schimbat,si'ar fi vrut si copilaria inapoi...Acum ar fi vrut inapoi orice a avut inainte si nu mai avea acum.Isi amintea de prietena ei de la gradinita cu care copilarise si cu care acum nu se mai intalnea,la fel isi amintea de Dadi..prietena ei cea mai buna,de zilele in care mergea la ea..iar aceasta o servea cu struguri din vie,dupa care trebuia sa se ridice pe varfurilepicioarelor ei atat de fragede:),deasemenea nu uitase nici de cea mai mare iubire a ei de pana atunci.
Era confuza acum,intr-un fel si-ar fi dorit sa traga o cortina peste ce era acum si sa-i readuca pe scena pe cei de dinainte.
Nu'si dorea inapoi in totalitate ce pierduse ,ci ar fi vrut sa-si analizeze reactiile,sentimentele,si emotiile pe care le traise candva.
Acum avea ceea ce'si dorise atata timp,insa era atat de speriata ca i-ar putea pierde pe toti,incat nici nu stia cum sa reactioneze.
Ii era si frica de vise acum.Trebuia sa'si faca altele?! Nu mai intelegea nimic..si totule era din cauza fricii.
Ii era mult prea teama sa se bucure pentru ceea ce viata ii oferea din cauza ca-n trecut visele ei transformate-n realitate s-au spart la fel de usor ca un balon de sapun..

[si totusi..continua sa spere:).]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu