vineri, 22 mai 2009

va urasc:)


yeah,incep sa va urasc tot mai mult:)). si asta a inceput acuma ceva vreme.. . Stiu ca suna ciudat,dar m-am saturat de toate minciunile voastre:),care din cate vad se-nmultesc pe zi ce trece:).
Tot ce se-ntampla imi lasa un gust amar.. si imi dau seama ca acum se-ntampla ceva si e diferit. Nu mai e asa cum a fost odata,ca treceam peste toate ..si ii iubeam pe toti :)..acum nici nu stiu pe cine mai iubesc .
Dar vad ca pe restu nu-i intereseaza ce mai simt eu pentru ei,toti sunt singuri ca sentimentele si relatiile raman la fel,insa chiar nu e asa.
Au fost prea multe,si'a trecut mult timp..si lumea parca a orbit [oare de nepasare?].

2 comentarii:

  1. Nu cred ca toata lumea arunca vorbe in vant, nu cred ca toti nu fac altceva decat sa minta...Generalizarea uneori afecteaza foarte mult propriul EGO...A uri intreaga lume inseamna a fi doar tu, ca un cub de gheata aruncat in desert...de fiecare data acest cub se topeste, la fel si ura doar...aparenta! Mult SUCCES in viata! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. da,nu mai e asa cum a fost odata... si nici nu va mai fi.Dar asta nu inseamna ca lumea e indiferenta.Lumea pare indiferenta,pare rece si rea,pare superficiala si nepasatoare,orgolioasa si grabita.Lumea pare in multe feluri,dar crede-ma,nu e asa.Lumina in care vezi astazi lumea nu e la fel cu cea pe care o vei vedea maine,sau peste o saptamana.Lumea se schimba,da!Dar se schimba in functie de tine.Si nu zic asta in sensul rau.Lumea se schimba odata cu viziunea ta asupra lumii.E doar atat... sper ca viziunea ta sa schimbe lumea intr-o zi!cat de curand,sper. I hate to see you sad :(

    RăspundețiȘtergere