sâmbătă, 20 martie 2010

Prabusire fortata

Cum te simti cand te trezesti bine dispus intr-o dimineata si citesti niste randuri scrise de o persoana draga in care e vorba despre relatia dintre voi,care are parte de niste denivelari nu tocmai pozitive si exista posibilitatea ca sfarsitul relatie sa nu fie prea departe..
Simti ca ti-a dat cineva cu un ciocan in cap,ca o parte din lumea ta se prabuseste si tot ce poti sa faci tu e sa astepti sa fii partas la modificarile ce vor sosi pe parcurs.
Prima intrebare care-ti vine in cap e : De ce? Ei bine ,cu siguranta vor exista 1000 de motive ,pe care tu insa nu le vei putea accepta in niciun fel. Si totusi,tu esti o piesa in plus acum,nu de tine depinde sa refaci puzzle-ul,asta e mai aiurea.
Ramai in cele din urma cu doua solutii,una sa vorbesti cu persoana aceea..sa va continuati drumul intr-o maniera cat mai buna,sa alungati impuritatile asezate intre voi ,iar cealalta .. sa pleci,sa treci peste.
Aici depinde de persoana,pentru unii poate ca e usor sa treaca peste clipe petrecute impreuna cu o persoana draga,peste amintirile construite si peste zambetele din momentele de cumpana si nu numai. Poti sa inlocuiesti persoana respectiva ,asta daca ai cu cine si daca stii ca va fi mai bine asa.
Eu una n-as putea niciodata !
Si totusi cel mai bine ar fi sa alergi inspre ea,sa-i spui sa aiba incredere caci lucrurile vor reveni pe drumul normal si soarele va ajunge din nou ,iar relatia voastra nu va avea de suferit.


Eu..asa as face.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu