luni, 15 martie 2010

same mistake..

Imi displac oamenii care promit un lucru ,iar mai apoi uita. Daca stii ca nu esti in stare sa respecti un anumit lucru,pentru ce sa spui ca-l faci? E placut sa vinzi iluzii,nu? Si aici ma refer la orice fel de iluzii.
Cum te-ai simti tu daca fiecare om ti-ar promite ceva ,iar mai apoi tu ai ramane sa astepti si ai constata ca nimeni nu-si mai aduce aminte de ce trebuiau sa faca.
Nu e placut,stiu . Indiferent ca e vorba de faptul ca trebuia sa va intalniti si nu a mai dat nici un semn,ca a spus ca te suna,dar nu a mai facut-o sau ca ti-a promis sa vina cu tine cand aveai nevoie,insa nu a mai aparut..e urat. Automat omul care a uitat ce-a spus te va dezamagi.
De ce? Pentru ca ti-ai pus toata increderea in el,iar mai apoi ai ramas sa astepti,ai lasat din timpul tau sa treaca in asteptarea unui lucru care nu a mai venit.
Cum ar trebui sa te simti in astfel de momente ?! Cum altfel decat dezamagit?
Ei bine,din pacate in ziua de azi si nu numai exista o multime de oameni care promit anumite chestii,dar bineinteles uita mai apoi sa le si indeplineasca. Doar ca e mai trist,cand vezi oameni de genu' in apropierea ta,unii din ei numindu-se chiar prietenii tai.
Insa...se intampla. Dupa ce-ai ramas ca un fraier sa astepti de cateva ori,daca se intampla la aceiasi persoana in viitor vei sti sigur sa nu te bazezi pe ceea ce spune pentru ca e destul de posibil sa uite,sau si mai rau sa nu vrea sa-si aduca aminte.

Alt lucru care ma enerveaza la culme e atunci cand relatia unor prietene se duce naibii din cauza ca uneia dintre ele i s-a pus pata pe un tip si in cele din urma au ajuns impreuna. Ce e urat aici? Nimic. Nimic,pana la faza in care tipa cu prieten incepe s-o 'neglijeze' pe cealalta. E trist sa vezi ca o prietenie ce dura de multi ani se strica din cauza ca a aparut un fat frumos si a reusit sa-i suceasca mintile uneia dintre ele. Ei bine,nu el e vinovat ci tipa,nu a fortat-o nimeni s-o lase balta pe prietenia ei,cu care avea o relatie de lunga durata si o cunostea de o viata,nu de o saptamana ca pe tipul respectiv.
Insa se intampla si astfel de chestii si daca tu esti cea care astepti ca prietena ta sa redevina la starea in care ea chiar era prietena ta,s-ar putea sa ai o surpriza ..vazand ca ea nu va mai fi niciodata la fel. Orice ai face tu,lucrurile nu vor mai reveni la starea lor initiala. De ce? Pentru ca cea care a asteptat e plina de critici si nu poate trece peste momentele in care a avut nevoie de ea,insa ea era super bine cu prietenul ei,iar ea ..pentru ca orice ar fi se simte vinovata,da' in acelasi timp nu suporta sa-i faci reprosuri de cinci ori pe zi.

Mi-am adus aminte acum cat de tare ma enerveaza lucrurile de genul si-am simtit nevoia sa le trec aici..pentru ce-a fost,pentru ce este si pentru ce va fi.

2 comentarii:

  1. Ai perfecta dreptate ale:D si eu cunosc oameni de genul asta dupa cum ti am povestit:D imi place cum scrii tu viitoare jurnalista:D

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc alex ;;)
    sa speram ca va fi mai bine>:D< !

    RăspundețiȘtergere