marți, 23 februarie 2010

Los arboles no dejan ver el bosque.

sau mai bine spus..Copacii nu te lasa sa vezi padurea.
A trebuit sa fac acum seara un eseu pornind de la acest citat,lucru care m-a facut sa abordez problema un pic mai intens,avand in vedere ca mi-a placut subiectul.
Oare de cate ori cand cunoastem o persoana ,iar aspectul fizic pe care-l are nu e cel dorit de noi,continuam sa ne mai intalnim cu el sau ea ?
Eu cred ca marea majoritate dintre noi o face de foarte putine ori. Da,pentru ca ne fixam pe fizic,fara sa ne gandim ce-am putea descoperi.
Nu vrem si nici nu avem rabdare sa iesim cu un om doar pentru ca ipotetic vorbind ,ar avea multe lucruri frumoase de oferit.
Eu ,una mi-am promis de ceva vreme sa nu mai judec persoanele,sau cel putin nu la fel cum o faceam pana acum. Nu stiu care om poate sa spuna :,,Eu,sunt perfect" ..chiar daca e vorba numai de fizic,eu spun ca e imposibil. Fiecare avem niste 'bube',numai ca unii le mascam mai bine,iar altii ramanem complexati de ele ,ajungand astfel sa le accentuam mai tare.
Oricum,mi-ar placea sa vad mai multa buna-vointa ,pentru ca sunt sigura ca asa lucrurile ar merge mai bine,si la fiecare i-ar creste doza de fericire . :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu